Back to work och fler kandidater till årets citat

01:11 Niclas 0 Comments

Inte helt oberörd av den senaste veckans smärtor har jag tänkt att försöka återgå till jobbet i morgon. Hur kommer det gå? undrar du kanske då.
Ingen aning. Den som lever får se.

***

Brynäs förlorade årets första tävlingsmatch. Å ena sidan var det bara European Trophy, å andra sidan var det mot TPS Åbo, som slutade näst sist i finska ligan förra säsongen.

Helt klart är att Brynäs behöver en första-center. Gärna en målgörande sådan.

***

Senaste dagarna har bjudit på ett gäng kandidater till årets citat. Det är omöjligt att välja ut ett. Helt omöjligt. Därför kommer här två. Båda lika priceless.

"Jag är inte emot Islam, som land, men jag tycker att deras lagar inte hör hemma här i Australien".
Stephanie Banister, fram till nyligen en kandidat för det australiensiska, nationalistiska partiet One Nation, i en intervju med Seven News. I samma intervju blandade hon ihop Koranen med haram och sa att Judendomen följer Jesus.


Alla som har Twitter och har någorlunda koll på Sverigedemokraterna kan knappast ha missat att hatsajten Avpixlat ligger nere. På Flashback har teorier till varför Avpixlat ligger nere förts fram. Men den märkligaste teorin, och kanske den roligaste, kommer från Mr. Avpixlat själv, Mats Dagerlind.

"Det som har hänt nu är att någon antirasistisk organisation eller autonomvänstern har haft kontakt med någon kriminell organisation, kanske ryska maffian eller liknande, som har enorma resurser att skicka skräpdata och nu mot betalning attackerar Avpixlat." (Min fetmarkering).

Den autonoma vänstern är givetvis känd för att ha ekonomiska muskler nog att betala ryska maffian, som för övrigt är kända för deras computer skillz, att skicka skräpdata som attack mot Avpixlat.

Som bubblare finns bland annat Ingrid Carlqvist, chefredaktör på islamfientliga tidningen Dispatch International. Hon länkar till en krönika på tidningens webb under rubriken "Det finns hopp för Sverige -- politikernas idioti kan bero på en parasit".
Läs och njut. Den finns på tre språk.

***

God natt. Nu ska jag försöka få fem timmars sömn innan jobbet.

0 kommentarer: