Porträtt av Åkesson – gjord av hatkommentarer

16:54 Niclas 0 Comments

Jimmie Åkesson, som bekant partiledare för det där rasistiska partiet i riksdagen, har lite svårt att komma ihåg alla klavertramp hans partivänner gör. Hen som såg partiledarutfrågningen i SVT såg säkert hur Åkesson, med höjda ögonbryn, frågade programledarna: "Vad är järnrörsskandalen?".

Och egentligen. Vem av oss kan klandra honom? Med tanke på att partiets företrädare lyckas skaka fram nya skandaler ett par gånger i veckan måste det vara svårt för Jimmie att hålla koll på alla dessa. Ena dagen är det någon som vill ha jakt på muslimer, andra dagen någon som vill skjuta moderater. Och en sommardag 2010 var det några som ville slåss med järnrör för att försvara "mitt land", "babbelover".

Faktum är att bara genom att låna kommentarer från de senaste veckorna (och några klassiker: Hellre än stor fet vätebomb än islam. / Jag trodde vätebomber hade med vatten att göra) lyckades jag få ihop ett porträtt av Jimmie Åkesson, i ren Obama-stil.

Hjälp Åkesson minnas. Dela porträttet. Visa det för honom så kanske han lyckas frambringa de vaga minnesbilder han har från Expressens avslöjande om Almqvist, Ekeroth och han den sista ingen minns namnet på.0 kommentarer: